Shopping Cart

Σαλιάρες


Βλέπετε 1–50 από 82 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–50 από 82 αποτελέσματα

Σαλιάρες Ninetta Bebe

σαλιάρες Ninetta Bebe
Σαλιάρες Ninetta Bebe

Με κάθε γεύμα, το μωρό σας γίνεται όλο και καλύτερο στο να τρώει, αλλά το πιθανότερο είναι ότι το φαγητό στο πιάτο του μικρού σας δεν θα μπαίνει κάθε φορά μόνο στο στόμα του, ιδίως αν επιλέγει να τρώει μόνο του.

Το χάος είναι αναπόφευκτο, οπότε σίγουρα θα χρειαστείτε μερικές σαλιάρες και σελτεδάκια να περιορίζουν την ακαταστασία και να κρατούν τα χαριτωμένα ρούχα του μωρού σας όσο το δυνατόν πιο καθαρά.

Οι σαλιάρες Ninetta Bebe διατίθενται σε διάφορα στιλ – σαλιάρες υφασμάτινες, σαλιάρες πλαστικές, σαλιάρες με τσέπες για να προλάβετε την τροφή να πέσει και στα υπόλοιπα βρεφικά ρούχα.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά;

Αδιάβροχες σαλιάρες

Αν θέλετε να μειώσετε το πλύσιμο των ρούχων, χρειάζεστε ένα υλικό που δεν απορροφά τα υγρά και τα φαγητά και μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

Ορισμένες βαμβακερές σαλιάρες με πλαστικό έχουν ένα εσωτερικό αδιάβροχο στρώμα που τις εμποδίζει να εμποτιστούν στις μυρωδιές των τροφίμων.

Μαλακό υλικό

Οι σαλιάρες τρίβονται στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, επομένως το μαλακό υλικό είναι το κλειδί.

Εάν η σαλιάρα είναι τραχιά ή προκαλεί φαγούρα, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στον λαιμό του μωρού σας. Προτιμήστε σαλιάρες βαμβακερές για λιγότερους ερεθισμούς.

Ρυθμιζόμενος ιμάντας λαιμού

Τα μωρά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που χρειάζεστε σαλιάρες με κορδόνι που να διαρκούν περισσότερο από λίγους μήνες.

Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Ninetta Bebe αυτές που έχουν ρυθμιζόμενο κλείσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ακόμα περισσότερο διάστημα.

Σταθερό δέσιμο σαλιάρας

Καθώς το μικρό σας μεγαλώνει (και δυναμώνει), θα γίνεται πιο εύκολο γι’ αυτό να πιάνει τη σαλιάρα του και να την απομακρύνει κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Οι σαλιάρες με πιο σταθερό κλείσιμο όπως σαλιάρες με τρουκ ή σαλιάρες με αυτοκόλλητο είναι εύκολες για εσάς, αλλά πιο δύσκολες για τα μωρά να τις βγάλουν.

Σαλιάρες με θήκη-τσέπη

Μερικές προστατεύουν μόνο τον λαιμό και το στήθος του μωρού από φαγητά και υγρά.

Η ύπαρξη, όμως, μιας θήκης στο τέλος της σαλιάρας σημαίνει ότι και τα πόδια τους θα παραμείνουν καθαρά (για να μην αναφέρουμε την ευκολία να αφαιρέσετε όλα τα πεσμένα κομμάτια).

Σαλιάρες μπαντάνα

Οι σαλιάρες μπαντάνα είναι κυρίως μια επιλογή που χαρίζει στιλ. Είναι μοντέρνες και χαριτωμένες, αλλά και αρκετά εύχρηστες για την οδοντοφυΐα.

Ορισμένες σαλιάρες μπαντάνα έχουν ένα κομμάτι σιλικόνης στο τέλος που είναι κατάλληλο για να δαγκώνουν τα μωρά σαν παιχνίδι οδοντοφυΐας.

Κάλυψη

Εάν το μικρό σας είναι πολύ ακατάστατο ή αν το ντύσιμό του είναι πολύ ιδιαίτερο, κρατήστε τα τρόφιμα και τα υγρά μακριά από τα ρούχα του με μια πολύ μεγάλη σαλιάρα.

Μερικές σαλιάρες μάλιστα έρχονται με μανίκια ή καλύπτουν ολόκληρο τον κορμό και τους ώμους του μωρού. Ιδανικό για τάισμα σε εξωτερικούς χώρους.

Τα νεογέννητα χρειάζονται σαλιάρες; Ναι, τα νεογέννητα τείνουν να τις φορούν καθώς τα μωρά βγάζουν γάλα κατά τη διάρκεια του θηλασμού και γενικότερα καθώς πίνουν γάλα.

Θα σας γλιτώσουν επίσης από το πλύσιμο των ρούχων του μωρού μετά από κάθε τάισμα. Συνιστούμε να επιλέξετε σαλιάρες που θα είναι άνετες και απαλές για το μωρό σας.

Η προίκα μωρού αποτελείται από πολλά διάφορα και εύχρηστα προσωπικά είδη για το μωρό. Στο Ninetta Bebe θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπουρνουζάκια βρεφικά, πετσέτες για το μπάνιο του μωρού σας, καθώς και σελτεδάκια για την άνεση του μωρού σας την ώρα του φαγητού.

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, Ninetta Bebe, για οποιαδήποτε απορία έχετε που αφορά την προίκα μωρού και τη βρεφανάπτυξή του μωρού σας.

Δείτε περισσότερες επιλογές για το μωρό σας:

Shares